Img 1952 %283%29


Img 1269

Over mij

Ik ben Elly, ik ben getrouwd met Allart, samen hebben twee zoons, een dochter en een schoondochter en sinds september 2019 de trotse oma van een kleinzoon!  We wonen in Swifterbant,  een klein dorp in Flevoland.

Ik ben een poosje zoekende geweest in creatief papierland tot ik Stampin'Up! tegenkwam. Een aantal party's later en een demonstratrice die er mee stopte verder ben ik op zoek gegaan  naar een nieuwe demonstrator, op internet natuurlijk! Zo kwam ik bij de handen van Hélène terecht op You Tube en kon ik via internet toch weer verder met mijn net herontdekte liefde voor kaarten maken en scrap-foto boeken maken. En wat voor mij op dat moment echt speelde was dat ik op die manier ook de materialen kon aanschaffen die ik nodig had. En dat was veel! Daarom ben ik  korte tijd later, in juli 2017,  ingestapt om een starterskit te bestellen (voor de hobby en om met korting mijn materiaal te bestellen Wat ik toen niet had bedacht is toch gebeurd .

Dat alleen voor de hobby is in redelijk korte tijd uitgegroeid tot mijn passie en die wil ik graag ook met anderen delen doormiddel van het geven van verschillende workshops en mensen de mogelijkheid geven om ook kennis te maken met de prachtige materialen van Stampin'Up!  Ik heb in de periode die achter me ligt heel veel bijgeleerd, veel nieuwe mensen leren kennen en genoten van hetgeen ik doe! En dat gun ik iedereen, kom gerust eens kennis maken met mij en mijn Stampin'Up! passie. Ik vertel je er graag meer over en nog leuker...ik laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is!

Vanaf januari 2018 ben ik begonnen met het geven van Workshops.  Ik heb verschillende groeps-workshops op de agenda staan. Daarnaast kan je bij mij ook een-op-een workshops volgen waarbij je zelf mag bepalen wat je wilt gaan doen. Informatie over de workshops vind je op deze site, op mijn website en op mijn facebookpagina
Hoe is dit zo gekomen? Ergens aan het einde van het jaar 2016 heb ik een oude liefde van mij herondekt. Het maken van Kaarten, Geschenkverpakkingen, Fotocollages en Scrapbook pagina’s. Nadat ik verschillende merken, materiaal en gereedschap had uitgeprobeerd kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Stampin’Up! En dat was voor mij het begin van een nieuw avontuur. Ik ben zo enthousiast over de producten en bedrijfsfilosofie dat ik er meer mee wil. Ik wil dit delen, het is een heerlijke besteding van je vrije uurtjes, je kunt het alleen doen of gezellig met een vriendin. Het is een bezigheid die je even alles om je heen doet vergeten.

Neem contact met me op

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN