2b065132 a3fe 4d57 b854 22b9fb6d3a1f
  • Elly Rijnvis-Bolleboom
  • Contact Me
  • 0031610341500
  • ellyrijnvissu@gmail.com


Img 1269

Over mij

Ik ben Elly, ik ben getrouwd, heb twee zoons, een dochter en een schoondochter en sinds september 2019 de trotse oma van een kleinzoon! Ik ben een poosje zoekende geweest in creatief papierland tot ik Stampin'Up! tegenkwam....een aantal party's later en een demonstratrice die er mee stopte moest ik op zoek naar een nieuwe demonstrator en zo kwam ik bij de handen van Hélène terecht op You Tube. Zo kon ik via internet toch weer verder met mijn net herontdekte liefde voor kaarten maken en scrap-foto boeken maken. Korte tijd later, in juli 2017,  heb ik besloten om ( voor de hobby) ook een starterskit te bestellen en daarmee is mijn Stampin'Up! avontuur begonnen.

Dat alleen voor de hobby is in redelijk korte tijd uitgegroeid tot mijn passie en die wil ik graag ook met anderen delen doormiddel van het geven van verschillende workshops en mensen de mogelijkheid geven om ook kennis te maken met de prachtige materialen van Stampin'Up!  Ik heb in de periode die achter me ligt heel veel bijgeleerd, veel nieuwe mensen leren kennen en genoten van hetgeen ik doe! En dat gun ik iedereen, kom gerust eens kennis maken met mij en mijn Stampin'Up! passie. Ik vertel je er graag meer over en nog leuker...ik laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is!


 

 Vanaf januari 2018 ben ik begonnen met het geven van Workshops.  Ik heb verschillende groeps-workshops op de agenda staan. Daarnaast kan je bij mij ook een-op-een workshops volgen waarbij je zelf mag bepalen wat je wilt gaan doen. Wil je meer informatie over de workshops en andere mogelijkheden neem dan contact op met mij!

Hoe is dit zo gekomen? Ergens aan het einde van het jaar 2016 heb ik een oude liefde van mij herondekt. Het maken van Kaarten, Geschenkverpakkingen, Fotocollages en Scrapbook pagina’s. Nadat ik verschillende merken, materiaal en gereedschap had uitgeprobeerd kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Stampin’Up! En dat was voor mij het begin van een nieuw avontuur. Ik ben zo enthousiast over de producten en bedrijfsfilosofie dat ik er meer mee wil. Ik wil dit delen, het is een heerlijke besteding van je vrije uurtjes, je kunt het alleen doen of gezellig met een vriendin. Het is een bezigheid die je even alles om je heen doet vergeten.

CONTACT ME

SIGN UP FOR MY NEWSLETTER

SIGN UP