Img 1952 %283%29


GASTVROUW WORDEN

VOOR VRIENDSCHAP, GEZELLIGHEID EN GRATIS PRODUCTEN

2020 ac p08 a
06.03.20 host2 dbws ac golove

Hoe geef je een Stempelparty? (SUPEREASY!)

STAP 1: Vertel me dat je een stempelparty wilt organiseren. (Ik zal enthousiast zijn. Vertrouw me!)

STAP 2: Prik een datum en maak een plan.

Wilt u een feestje bij u thuis houden? Wat voor soort project wil je maken? Veel host geven er de voorkeur aan om kaarten te maken, maar we kunnen ook een geschenkverpakking maken,  of een paar leuke tags, een journalpagina of scraplayout horen ook tot de mogelijkheden. En misschien vind jij het wel leuk om aan de slag te gaan met de vooraf ontworpen kits? Stampin 'Up! catalogi bevatten altijd kits met kaarten en projecten die voorgesneden en klaar zijn om afgemaakt te worden..
Vertel me gewoon wat voor jou werkt. Ik kan je door de opties leiden en we zullen samen je feestplan maken!

STAP 3: Nodig je vrienden uit.
Ik help u graag om te beslissen hoe je je uitnodigingen gaat doen. Gebruik de methode die voor u het beste werkt: ansichtkaarten, sociale media, e-mail, een telefoontje, appje of gewoon direct vragen.

STAP 4: Begin de stempelparty!

Dit is het beste deel. Veel plezier met je gasten bij het maken van prachtige projecten!

STAP 5: Geniet van je beloningen.

Als host kunt u gratis producten verdienen, kortingen krijgen en exclusieve producten bestellen (alleen beschikbaar voor onze hosts) met ons Stampin ’Rewards-programma. Als uw partijverkopen bijvoorbeeld 200 € / £ 150 bedragen, heeft u 20 € / £ 15 om te besteden aan wat u maar wilt. Het is Stampin ’Up! ’s manier om je te bedanken.

STAP 6: Blijf knutselen

Als je plezier had, waarom zou je dan niet meteen je volgende feestje plannen? Of - als je nog meer voordelen wilt genieten - koop een Starter Kit om je aan te melden als Stampin 'Up! demonstrator. Je kunt zelfs je Stampin ’Rewards gebruiken om je te helpen bij het kopen van je kit.
 
 
IK WIL EEN PARTY VERZORGEN!

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN